Loading...

Γνωρίστε τα Προϊόντα μας

Physical therapy | Physiotherapy Equipment | Antisel Physio

Η φυσικοθεραπεία και η αποκατάσταση αποσκοπούν στην αποκατάσταση του συνόλου ή μέρους των σωματικών, αισθητηριακών και ψυχικών διαταραχών του ασθενούς λόγω τραυματισμού ή ασθένειας. Επιδιώκει να ανακουφίσει τον πόνο, να βελτιώσει τη δύναμη και την κινητικότητα, να αποκαταστήσει το μυϊκό, σκελετικό και νευρικό σύστημα μετά από ορθοπεδικούς τραυματισμούς, τραύματα του νωτιαίου μυελού και άλλες τραυματικές καταστάσεις. Η αποκατάσταση και η εκπαίδευση του ασθενούς, οδηγεί στην εκτέλεση σημαντικών καθημερινών λειτουργιών, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Η κατηγορία του Φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού αφορά τη Θεραπεία Bιολογικής Επανατροφοδότησης (Biofeedback Therapy), Συνδυασμένη Θεραπεία (Combinational Therapy), Συσκευή Παθητικής Κινητοποίησης (CPM), Ηλεκτροθεραπεία (Electrotherapy), Θεραπεία  Laser (Laser Therapy), Πρεσσοθεραπεία (Pressotherapy), Κρουστικά Κύματα (Shockwave), Βραχέα Κύματα-Μικροκύματα (Shortwave-Microwave), Θεραπεία  Tecar (Tecar Therapy), Θερμοθεραπεία-Κρυοθεραπεία (Thermotherapy-Cold Therapy), Έλξη (Traction), Θεραπεία  υπερήχου (Ultrasound Therapy).

Τα κρεβάτια φυσιοθεραπείας και οι θεραπείες της Enraf-Nonius χαρακτηρίζονται από ποιότητα, αντοχή και καινοτομία. Μέσα από τα χρόνια, τα κρεβάτια μας έχουν αναπτυχθεί και τροποποιηθεί συνεχώς με τις τελευταίες τεχνολογίες και ακούγοντας προσεκτικά τις επιθυμίες και τις ιδέες των πελατών μας.

Η σειρά μας αποτελείται από κρεβάτια φυσικοθεραπείας με ατομικά ρυθμιζόμενες γωνίες στήριξης, κρεβάτια με λειτουργικό σχεδιασμό και κρεβάτια για τις αίθουσες θεραπείας. Όποιο μοντέλο επιλέγετε, η σταθερότητα, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι πάντα εγγυημένα.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε μοντέλο είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά. Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού των κρεβατιών μας, οι ασθενείς και ο εξειδικευμένος θεραπευτής έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

Τα κρεβάτια Enraf-Nonius τα πραγματικά κρεβάτια θεραπείας, μοναδικά από άποψη σταθερότητας, αξιοπιστίας και ανθεκτικότητας, είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες και για χρόνια εντατική χρήση.

Χαρακτηριστικά

Σταθερότητα, αντοχή, αξιοπιστία, γρήγορη ρύθμιση ύψους, ελάχιστο ύψος 45 cm, επιλογή τμημάτων, μοναδική ταπετσαρία με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ηλεκτρική θέση κάμψης, ergo-πτερύγια, εργονομία και επιλογή πολλαπλών εξαρτημάτων και αξεσουάρ.

Το θεραπευτικό γυμναστήριο στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργικότητας  του ασθενή, στην αύξηση της αερόβιας ικανότητας, τη βελτίωση και ενίσχυση της μυϊκής αντοχής, της ευλυγισίας, της νευρομυϊκής συναρμογής, τον έλεγχο του βάρους και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Η ενεργητική αποκατάσταση είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών, καρδιαγγειακών, εκφυλιστικών, μετατραυματικών και μεταβολικών διαταραχών.

Ο εξοπλισμός αποκατάστασης της Enraf- Nonius αφορά πνευματικά συστήματα ενδυνάμωσης, διαδρόμους άσκησης, ποδήλατα και επίτοιχες τροχαλίες.

Η Ρομποτική Θεραπεία έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση  στον τομέα της Αποκατάστασης τα τελευταία χρόνια, λόγω της ραγδαίας  τεχνολογικής εξέλιξης στα Ρομποτικά Συστήματα. Τα συστήματα Ρομποτικής Αποκατάστασης μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη όσον αφορά τη μείωση του κόστους θεραπείας και στην εφαρμογή  προγράμματος επανεκπαίδευσης, με προσέγγιση από τεκμηριωμένα ιατρικά πρωτόκολλα. Η Ρομποτική τεχνολογία, διαφορετικά από άλλες Φυσικοθεραπευτικές επιλογές, επιτρέπει την ποσοτικοποίηση της ποιότητας και της ποσότητας  των πολυαισθητικών ερεθισμάτων, τη μέτρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας και τη συνεχή βελτίωση των ασθενών (χρόνοι, κινήσεις, συντονισμός και βελτίωση της αντοχής).

Η Ρομποτική Θεραπεία μειώνει τις απαιτούμενες ώρες για τους θεραπευτές, καθώς οι ρομποτικές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν στην κίνηση των άκρων του ασθενούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Η Reha Technology AG είναι μια ελβετική εταιρεία στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει συσκευές με ρομποτική υποστήριξη για την αποκατάσταση νευρολογικών και κινητικών διαταραχών. Ο στόχος της εταιρείας είναι να μεγιστοποιήσει την ικανότητα του ασθενούς στην αυτοεξυπηρέτηση, αναδομώντας τη λειτουργική ικανότητα και τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Η υδροθεραπεία είναι μια από τις βασικές μεθόδους αποκατάστασης, γνωστή και ως θεραπεία με νερό, θεραπεία πισίνας ή λουτροθεραπεία. Η χρήση νερού σε διάφορες μορφές και σε διάφορες θερμοκρασίες μπορεί να παράγει διαφορετικά αποτελέσματα σε διάφορα συστήματα του σώματος.

Η άσκηση στο νερό είναι ζωτικής σημασίας για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την επίδραση στην παραγωγή ορμονών του στρες, τη μείωση της ευαισθησίας του σώματος στον πόνο και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Εστιάζουμε πάντα στην αποκατάσταση των ασθενών και στην ασφάλειά τους.

Υποστήριξη

Παρέχουμε στους πελάτες μας πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη για μια ζωή.

Εξατομικευμένα

Το σύνολο του προσωπικού μας είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένο στα υψηλότερα πρότυπα και προτείνει λύσεις που βασίζονται στις ανάγκες των πελατών.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διατηρούμε τις τιμές μας ανταγωνιστικές όσο το δυνατόν, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.

Τελευταία νέα από ANTISEL PHYSIO